4 места за идеална почивка в Гърция

Почивка в Гърция на топ цена от travo.bg

Кои са 4 - те места за идеална почивка в Гърция

 

 

Когато става въпрос за почивка в Гърция, то абсолютно убедени сме, че една не малка част от вас прекарват часове наред в търсене на онези удивителни места, които наистина са се превърнали в идеални за почивка в южната ни съседка. Чувстваме наша отговорност да ви ги селектираме внимателно и прецизно в редовете по-долу, така че да ви спестим колкото се може повече време.

Преди обаче да се впуснем в разяснения, свързани с местата в Гърция, които наистина си струва да посетите с компания или семейството, то ние ще добавим, че е добре, преди това, да сте се насочили към подходящи алтернативи за почивка. Спестете си нерви, време и мисли, като посетите Travo.bg. Там ще попаднете на изключителни изгодни предложения, които несъмнено са в състояние да откликнат подобаващо на вашето индивидуално търсене.

4 места, идеални за почивка в Гърция

Големият въпрос, както и сами можете да предположите е свързан с това какво да изберете. Дали дестинацията да бъде по-близка или по-далечна, по-скъпа или по-евтина? Смятаме, че тук единствено личната ви преценка е от значение. Ако не разполагате с кой знае какви финанси, то навярно ще предпочетете първия вариант. За онези от вас, за които финансите не са фактор, то предполагаме, че вторият вариант е далеч по-удачен, поради простата причина, че ще могат да извлекат максимално много ползи и удоволствия от престоя си.

Що се отнася до разстоянието, което сте способни да изминете, то отново нещата опират до вашите нужди, потребности и възможности. Силно впечатление ни прави това, че една значителна част от семействата предпочитат по-близките кътчета за почивка в Гърция, тъй като не им се налага да прекарат цял ден по магистралите в едни от най-горещите дни от годината. Разбира се, има и хора, за които пътуванията са част от преживяването и те обикновено не се съобразяват с този фактор.

Ето и кои са местата, които смятаме, че заслужават да бъдат посетени от вас:

  1. Халкидики;

Няма да крием, че една от най-масово посещаваните дестинации, то това е Халкидики. Там цените са по-евтини от повечето южни дестинации, както и разстоянието не е прекалено голямо. Можете да избирате сред трите ръкава от полуострова, като самият той се намира на приблизително 400 км от София. Ако сте от хората, които жадуват за почивка, то със сигурност чистите води и синьо-зелената феерия от цветове няма как да ви оставят безпричастни.

  1. Олимпийската ривиера;

Това също е една от най-близките до страната ни дестинация. Предимството на това място се състои в това, че лятото не е кой знае колко горещо, поради близостта на планината Олимп. Вероятно това е една от основните причини изключително много на брой туристи да го предпочитат.

  1. Остров Тасос;

Най-близкият остров до България е именно Тасос. Водите са му толкова чисти, че много от нас са ставали свидетели на делфини, които плуват в морето.

  1. Лефкада;

Абсолютно категорични сме, че това място си струва да бъде посетено. Съществува мост, чрез който се свързва континенталната част с острова. Няколко са основните неща, които действат като магнит на туристите: девствена природа; бял, ситен пясък; тюркоазена вода; тропически аромати и редица забележителности.





{START_COUNTER}